Skiathos, insula care nu doarme niciodată

Dacă gândul către o viitoare vacanță nu îți dă pace și vrei să pleci cât mai curând într-o călătorie care să te scoată din monotonie, Fabrica de Vacanțe are oferte către Skiathos în 2022 cu avionul. Astfel, tot ceea ce trebuie să faci este să îți rezervi din timp biletele, pentru a fi sigur că prinzi cele mai bune oferte.

Skiathos este una din destinațiile de vacanță preferate de români, iar goană după bilete începe aici chiar în toiul iernii, atunci când sunt mari șanse să prindeți oferte la prețuri ce nu acceptă refuz. Un astfel de exemplu sunt și ofertele către Skiathos în 2022 cu avionul, pe care vi le propunem noi, Fabrica de Vacanțe.

De ce să alegeți Skiathos?

Cu peste 200 de insule din care să alegeți, planificarea unei vacanțe în Grecia poate părea o sarcină destul de grea, pentru că fiecare insulă oferă ceva diferit și, cu siguranță, explorarea mai multora într-o singură călătorie este o modalitate bună de a experimenta această varietate de posibilități de relaxare. Însă, dacă aveți puțin timp, Skiathos oferă o multitudine convingătoare de activități care să se potrivească fiecărui turist care ajunge aici.

Situată în nord-vestul Mării Egee în Grecia, insula Skiathos face parte din arhipelagul Sporade și este adesea denumită insula petrecerilor din nordul Greciei. Are aproape 50 de kilometri pătrați și are peste șaizeci de plaje, cu activități pe insulă ce variază de la sporturi nautice, tururi istorice, petreceri și cumpărături, în așa fel încât, dacă veți ajunge aici, chiar nu aveți cum să vă plictisiți.

Skiathos are o multitudine de plaje minunate și un adevărat amestec de golfuri liniștite din afara drumurilor bătute, care sunt accesibile doar cu barca, cu taverne pline de viață, adesea însoțite de muzică tare și sporturi acvatice.

Skiathos este cunoscută ca fiind o insulă de petreceri și, cu siguranță, acesta este un motiv suficient de convingător pentru a atrage cât mai mulți turiști. Little Banana Beach din sud-vestul insulei găzduiește  evenimentul „Petrecere pe plajă”  duminică seara, cu un DJ, o mulțime de cocktail-uri multă distracție. Ce poate fi mai frumos?

Poate cea mai cunoscută dintre plajele din Skiathos este Koukounaries, care are nisip minunat, moale, auriu și o multitudine de facilități oferite, inclusiv sporturi nautice, mai multe baruri și restaurante pe plajă și un taxi acvatic, regulat, de cincisprezece minute până la orașul Skiathos, care este de departe cel mai frumos loc în care ți-ai dori să călătorești. Există muzică și o atmosferă distractivă, de petrecere, așa că, dacă preferați ceva mai calm și mai puțin agitat, una dintre plajele mai liniștite, precum Agia Eleni ar putea fi o opțiune potrivită pentru tine.

Ai căutat și tu oferte către Skiathos în 2022 cu avionul? Dacă nu ai găsit nimic care să te convingă, Fabrica de Vacanțe are cu siguranță ceva mai bun!

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pesronalizeaza acum orice articol vestimentar doresti

Tarife foarte bune pentru lenjerie de pat de cea mai înaltă calitate

De ce ar trebui să căutați o afacere care oferă servicii DDD?