Ce este certificarea ISO 22000 și care sunt beneficiile?

ISO 22000 este standardul global pentru siguranța alimentară pe care organizațiile trebuie să-l respecte pentru a se asigura că alimentele lor sunt adecvate pentru consum. De asemenea, organizațiile ar trebui să își promoveze produsele conform acestor standarde și reguli pentru a dezvolta cele mai bune alimente.

Standardul ISO 22000 nu este conceput special pentru a ne proteja de proviziile alimentare neconforme, dar ajută și la egalizarea șanselor pentru industria alimentară, astfel încât toate țările și organizațiile să poată lupta pe condiții echitabile. Furnizarea de alimente dăunătoare sănătății consumatorilor poate avea consecințe extreme, iar standardul ISO 22000 își propune să abordeze aceste probleme prin regulile sale pentru a ajuta industria alimentară să identifice și să controleze anumite pericole pentru siguranța alimentelor.

De la introducerea standardului ISO 22000, regulile și liniile directoare au fost primite și aplicate de peste 32.000 de organizații alimentare din întreaga lume. ISO 22000 se aplică tuturor organizațiilor pentru a asigura siguranța alimentelor. Standardul conturează un cadru pentru reducerea pericolelor alimentare, controlul riscurilor și prevenirea contaminării cu substanțe nocive.

Care sunt avantajele implementării standardului ISO 22000?

Există multe beneficii în implementarea ISO 22000. Poate că cea mai mare putere a ghidurilor ISO 22000 este în țările în curs de dezvoltare. Oferă acestor țări standarde inconfundabile de securitate alimentară care ar trebui urmate, astfel încât produsele lor să poată fi expediate în diferite țări pentru un beneficiu economic și un avantaj global.

Acesta oferă, de asemenea, clienților încredere că alimentele pe care le cumpără sunt protejate și sigure pentru a fi consumate. Piețele alimentare au rezultate mai bune atunci când clienții știu că alimentele lor sunt protejate. Acest lucru ajută, de asemenea, la câștigarea încrederii și loialității clienților.

În plus, există beneficii în organizarea livrării mesei. ISO 22000 oferă organizațiilor încredere că practicile de producție alimentară au găsit calea corectă pentru a asigura siguranța aprovizionării cu alimente către clienți.

În plus, un certificat ISO 22000 vă va ajuta să reduceți riscurile și să creșteți responsabilitatea și transparența. Prin urmare, vă va oferi un avantaj prin îmbunătățirea reputației mărcii dvs. și, potențial, creșterea cifrei de afaceri.

Dacă organizația dvs. nu este deja certificată ISO 22000, nu este prea târziu să o faceți. Noi, cei de la Sicert, suntem experți în orice moment pentru a vă ajuta să obțineți certificarea ISO 22000. Vom efectua o analiză rapidă și atentă și vă vom sprijini pe tot parcursul parteneriatului. Oferim, de asemenea, o garanție de satisfacție a clienților 100%. Obținând certificarea ISO 22000, veți obține o certificare recunoscută la nivel global în managementul siguranței alimentelor. Veți demonstra clienților și părților interesate dedicarea dumneavoastră față de siguranța alimentară, ceea ce vă va oferi un avantaj competitiv.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pesronalizeaza acum orice articol vestimentar doresti

Tarife foarte bune pentru lenjerie de pat de cea mai înaltă calitate

De ce ar trebui să căutați o afacere care oferă servicii DDD?